تبلیغات
netnews - کوهنوردی و نوشیدن آب چغندر
netnews

کوهنوردی و نوشیدن آب چغندر

  • کوهنوردی و نوشیدن آب چغندر

    نتیجه یک مطالعه نشان می دهد که مصرف آب چغندر، به تطابق بدن با کاهش اکسیژن در کوهستان کمک می کند و رگ های خونی را که در ارتفاعات منقبض می شود، به حالت عادی بازمی گرداند.

    به گزارش ایرنا، کاهش اکسیژن هوا به انقباض رگ های خونی بدن منجر می شود، اما مصرف آب میوه غنی از نیترات این حالت را خنثی می کند. اگرچه اساساً شرایط بدن انسان مناسب زندگی در کوه های مرتفع نیست، اما با گذشت زمان بدن با ارتفاعات تطابق پیدا می کند؛ اکنون محققان متوجه شده اند که مصرف آب چغندر این روند را تسریع می بخشد.

    عملکرد عادی رگ های خونی به اکسید نیتریک یا NO بستگی دارد. از آن جا که اکسیژن هوا در ارتفاعات بالا کاهش می یابد، تولید کافی اکسید نیتریک برای بدن دشوار می شود؛ اما آب چغندر به دلیل برخورداری از سطح زیاد نیترات می تواند کمک موثری در این زمینه باشد. نیترات ها طی فرآیندی در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود که در کمک به شل شدن دیواره رگ های خونی نقش مهمی دارد.



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 3 آبان 1394 توسط نویسنده Ž | نظرات()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
پیوند ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :